סדנת בישול בצרפת1


  • פברואר 1, 2015
  • Smart-web
Expand Photo

23-29/03/2015    סדנת בישול וקולינריה בצרפת – חבלBerry   

התכנית

יום 1 – מתל אביב לסאנט אמאן – St Amand

לאחר טיסה סדירה בת כ 4.5 שעות לנמל התעופה שארל דה גול בפאריז, נצא באוטובוס תיירים לאזור Berry .  נסיעה בת כשלוש שעות תביא אותנו ליעדנו  העיירה St Amand סנט אמאן.

יום 2 – סדנת בישול, דרוואן, אתר ארכיאולוגי הרומי –Drevant

סדנת בישול במסעדת העילית

ביקור באתר ארכיאולוגי מרשים מן התקופה הרומית

יום 3 – בורז' (Bourges), לב העיר,הקתדראלה, בית ז'ק קאר, בית ספר למלונאות.

נבקר בקתדראלה הבנויה בסגנון גותי.

במרכז ההיסטורי של בורז',עיר אמנות והיסטוריה נבקר בבית ז'ק קאר Jacques Coeur

נבקר ב Ecole Hoteliere  בית הספר למלונאות

אחר הצהריים – חופשי בעיר, נפגשים לארוחת ערב באחת ממסעדות הגורמה בעיר

 

יום 4 – סדנת בישול, סאנט אמאן עיר הזהב.

סדנת בישול. אחים מוראנז'

נצא לסיור במרכז העיר סנט אמאן. נבקר בעיר הזהב Cite de l'or

יום 5 – סדנת בישול, מנזר הציסטרציאני נוארלק, מכוניות סיטרואן  CV2 (דה שבו),יקב שטו מיאן.

סדנת בישול

שורה של מכוניות סיטרואן  CV2  [ דה שבו ] יאספו אותנו לסיור במנזר הציסטרציאני Abbaye Noirlac (נוארלק).

עולים בשנית ל2CV ומגעים ל Château de Meillant (טירת מיאן).

לקראת הערב נגיע ליקב Chateau Meillant לטעימת יינות ונקניקים.

יום 6 – סאנט אמאן השוק, טירת אנאי לה ואיל, במכוניות עתיקות, ארוחת GALA בארמון.

סיור בשוק המקומי עם השף וסדנת בישול

נבקר בטירת אנאי לה ואיל (Château d'Ainay le Vieil) את הדרך נעשה במכוניות עתיקות קלאסיות (מועדון ה 5 המקומי),

באולם האבירים נוזמן לארוחת ערב חגיגית (Gala) מתוכננת במיוחד בשבילנו, בלווי נגני מוסיקה קלאסית חיה.

יום 8 – תל אביב

העברה לפאריז, טיסה לנמל התעופה בן גוריון, תל אביב.


Comments

Comments are closed.